Skip to content

Επισκευή MACBOOK

Χρησιμοποιούμε τον πλέον εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό για την διάγνωση και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του φορητού υπολογιστή σας. Στις περιπτώσεις που απαιτείται εξειδικευμένη επέμβαση στην μητρική πλακέτα του MacBook και είναι αδύνατον να επέμβει ανθρώπινο χέρι, τότε χρησιμοποιούμε σύγχρονο ρομποτικό μηχάνημα το οποίο μας παρέχει υψηλή ακρίβεια και ελάχιστο ποσοστό σφάλματος.

Στο εργαστήριο Onpc αντιμετωπίζουμε και επιλύουμε καθημερινά τεχνικές βλάβες του φορητού υπολογιστή σας όπως: σπασμένη οθόνη, σπασμένο πλαίσιο, σπασμένοι μεντεσέδες, χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας, αδυναμία εκκίνησης, αδυναμία φόρτισης, πληκτρολόγιο που δεν ανταποκρίνεται, προβληματική μπαταρία, μειωμένη φωτεινότητα οθόνης, καμένο τροφοδοτικό, επισκευή μητρικής πλακέτας, επισκευή κάρτας γραφικών, κάμερα χωρίς λήψη, νεκρό ασύρματο δίκτυο, υπερθέρμανση συσκευής, προβλήματα από κακόβουλο λογισμικό, εγκατάσταση λειτουργικού IOS, αλλαγή σκληρού δίσκου, αλλαγή μνήμης RAM.

Τεχνική υποστήριξη σε όλα τα MACBOOK. Έχουμε στην διάθεσή μας μεγάλο στοκ από γνήσια ανταλλακτικά αλλά παράλληλα συνεργαζόμαστε και με τους μεγαλύτερους διανομείς επωνύμων και γνησίων ανταλλακτικών στην Ευρώπη, ώστε να μπορούμε να βρούμε ακόμα και το πιο σπάνιο ανταλλακτικό, αν είναι διαθέσιμο.

Στο εργαστήριο Onpc είμαστε πάντα δίπλα σας για να δώσουμε λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα. Προσφέρουμε τεχνικές υπηρεσίες επισκευής MACBOOK στις καλύτερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με την αξιοπιστία του τεχνικού τμήματός μας. Επισκευάζοντας την συσκευή σας σε εμάς θα εξακριβώσετε γιατί είμαστε από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες επισκευής MACBOOK στην Ελλάδα!

Βλάβες που επισκευάζουμε σε MACBOOK είναι:
– Δεν ανάβει το MACBOOK
– Δεν έχει εικόνα το MACBOOK
– Δεν έχει ήχο το MACBOOK
– Δεν φορτίζει η μπαταριά στο MACBOOK
– Δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο στο MACBOOK
– Δεν δουλεύει η κάμερα στο MACBOOK
– Δεν λειτουργεί το WiFi στο MACBOOK
– Εγκατάσταση λειτουργικού στο MACBOOK
– Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου στο MACBOOK
– Λειτουργεί πολύ αργά το MACBOOK
– Ολική διαγραφή ιών από τα αρχεία του MACBOOK
– Σπασμένο βύσμα φόρτισης στο MACBOOK
– Χαλασμένη μπαταρία στο MACBOOK
– Σπασμένη οθόνη στο MACBOOK
– Υγρασία στο MACBOOK
– Εσωτερικός καθαρισμός στο MACBOOK
– Επισκευή μητρικής πλακέτας στο MACBOOK
– Αλλαγή οθόνης στο MACBOOK
– Αλλαγή σπασμένων μεντεσέδων στο MACBOOK
– Επισκευή συστήματος ψύξης στο MACBOOK
– Επισκευή κάρτας γραφικών στο MACBOOK
– Ξαφνικά σβήνει το MACBOOK
– Reflow CPU & GPU σε MACBOOK
– Reballing CPU & GPU σε MACBOOK
– Αναβάθμιση στο MACBOOK
– Αλλαγή cooler (ανεμιστηράκι) στο MACBOOK
– Αλλαγή σκληρού δίσκου στο MACBOOK
– Αλλαγή πληκτρολόγιο στο MACBOOK
– Αλλαγή τροφοδοτικού στο MACBOOK
– Αλλαγή καλωδιοταινίας οθόνης στο MACBOOK

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις βλαβών σε MacBook είναι:

  • Αδυναμία εκκίνησης
  • Προβλήματα υπερθέρμανσης
  • “Κολλήματα” κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ή ακόμη και “πάγωμα” του υπολογιστή
  • Απώλεια σήματος του ασύρματου δικτύου (Wi-Fi)
  • Μηνύματα σφάλματος
  • Ανάκτηση δεδομένων (Data Recovery)

Θα μπορούσαμε να “γεμίσουμε” σελίδες με τις βλάβες και τις πιθανές αιτίες που τις προκαλούν. Μερικές από τις παραπάνω περιπτώσεις μπορεί να οφείλονται σε πολύ σοβαρούς παράγοντες οι οποίοι δεν αντιμετωπίζονται εύκολα.

Αναβάθμιση / Βελτίωση MacBook

Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη ταχύτητα λειτουργίας αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε καινούριο υπολογιστή τότε είστε στο σωστό μέρος!

Η υπηρεσία αναβάθμισης MacBook στην Onpc είναι μια απολύτως εξειδικευμένη εργασία. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Κάθε υπολογιστής για εμάς είναι ένα διαφορετικό project. Αφού μελετήσουμε τις δυνατότητες του κάθε μοντέλου θα σας παρουσιάσουμε τις δυνατές λύσεις αναβάθμισης για τον δικό σας υπολογιστή, με στόχο να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι υπάρχουν δυνατότητες επέμβασης τόσο στο κομμάτι του Software, όσο και το κομμάτι του Hardware. Έτσι μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα από την κάθε περίπτωση και να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν αρκεί μια οποιαδήποτε μνήμη ή ένας οποιοσδήποτε σκληρός δίσκος (SSD) για να γίνει ο υπολογιστής σας γρήγορος…

Αν θέλετε 100% εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του υπολογιστή σας τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Συντήρηση MacBook

Για όσους θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Δημιουργήσαμε για σας την υπηρεσία συντήρησης MacBook.

Στην υπηρεσία συντήρησης MacBook περιλαμβάνονται εξειδικευμένοι διαγνωστικοί έλεγχοι και καθαρισμός του υπολογιστή. Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται μας δίνουν σαφή εικόνα της λειτουργικής κατάστασης του φορητού υπολογιστή σας, τόσο από πλευράς Software όσο και Hardware.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υπηρεσία συντήρησης MacBook

Back To Top